Shortlease

Ben je op zoek naar dé manier om flexibel en betaalbaar auto te rijden? Maak het jezelf makkelijk, kies voor shortlease. Start met leasen!

  • Flexibel
  • 24/7 Pechhulp
  • Groot aanbod aan leaseauto’s
  • Auto ophalen op diverse locaties
  • Full operational lease
  • Persoonlijke service

De flexibiliteit van een leaseauto zonder langlopend contract

Deze maand heb je een auto nodig, maar hoe zit dat volgende maand? Als je niet te ver vooruit wilt plannen en van gemak en flexibiliteit houdt, zit je goed bij Enterprise Shortlease. Met ons korte termijn leasecontract behoud jij zelf de controle.

Onze automerken

loading ...

Waarom kiezen voor shortlease rijden?

Meer vrijheid en flexibiliteit

Het grootste voordeel van shortlease is de flexibiliteit. Je zit niet vast aan een langlopend contract en kunt dus gemakkelijk tussentijds opzeggen of van auto wisselen. Dit is vooral handig als je niet zeker weet hoe lang je de auto nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je binnenkort gaat verhuizen of omdat je een nieuwe baan hebt waarbij je de auto minder vaak of helemaal niet meer nodig hebt.

Lagere kosten

Shortlease rijden kan ook voordeliger zijn dan het kopen van een nieuwe auto of het traditioneel leasen van een auto. Je betaalt namelijk alleen voor de periode waarin je de auto gebruikt, waardoor de kosten lager kunnen uitvallen dan bij traditionele leasevormen.

Geen gedoe met onderhoud en reparatie

Met een leaseauto hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparatie van de auto. Dit regelen wij allemaal voor je, waardoor je hier zelf geen tijd en energie in hoeft te steken. Bovendien zijn ook de kosten voor reparatie en onderhoud inbegrepen bij jouw vaste maandbedrag.

Shortlease betekent nieuwe auto’s rijden

Bij Enterprise kies je uit de nieuwste auto’s met de laatste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor ga je niet alleen veilig en comfortabel de weg op, maar rijd je ook in een representatieve auto.

Veelgestelde vragen

Onze klanten over Enterprise Shortlease

Vriendelijk en persoonlijk

Mijn vragen werden snel beantwoord, het personeel was vriendelijk. Duidelijk contract en heb snel mijn auto gekregen.

- Martijn de Vries

Super service

Meer dan tevreden! Ze gaven goede uitleg, het hele proces was snel en eenvoudig. M'n auto was zo geregeld. Ze doen wat ze zeggen, daadwerkelijk een alles-in-een contract.

- Ahmet Demir

Top! Snel geregeld

Het contact verloopt gemakkelijk en snel. Ik kreeg snel een auto via Enterprise.

- Sophie Harkema

Neem snel contact met ons op

Enterprise Shortlease staat voor je klaar met persoonlijke service en advies. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste auto en het afsluiten van het contract. Zo kunnen samen naar je wensen kijken als het gaat om ruimte in de auto, maar ook naar je verwachting van de hoeveelheid kilometers per maand.

Heb je nog vragen? Vul het formulier in.

Naam(Vereist)
Instemming(Vereist)

Zo werkt shortlease bij Enterprise

Privé gebruik maken van Enterprise Shortlease

Shortlease is niet alleen voor zakelijke rijders. Ook privé levert leasen veel voordelen op ten opzichte van traditioneel leasen of een nieuwe koopauto. Je hebt meer flexibiliteit, betaalt alleen voor de periode waarin je de auto wilt gebruiken en hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud en reparatie. Kies voor de persoonlijke service en advies van Enterprise Shortlease, voor meer vrijheid, controle en gemak.

Vragen over leasen
Hoe werkt shortlease?

Shortlease werkt als een flexibele vorm van auto leasen, waarbij je de auto voor een korte periode kunt huren. Deze periode is meestal flexibeler en korter dan bij traditionele leasecontracten. Je kiest een auto uit het aanbod en bepaalt hoe lang je wilt leasen (voor een periode vanaf één maand). Vervolgens betaal je een vast maandelijks bedrag voor je auto inclusief kosten zoals onderhoud, verzekering, wegenbelasting.

Wat kost shortlease?

Bij Enterprise heb je al een auto vanaf € 595,- per maand. De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type en model van de auto, de leaseperiode, en inbegrepen kilometers en extra services. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat jouw maandbedrag berekenen.