Amsterdam City Center

Shortlease in hartje Amsterdam

Op zoek naar shortlease in Amsterdam centrum? Je vindt onze XL-locatie in het stadscentrum aan de Nassaukade 380. Vanaf het Leidseplein wandel je zo naar de shortleaselocatie. Aan de balie stellen we samen met jou het contract op en vervolgens inspecteren we je auto. Onze auto’s staan klaar in onze eigen parkeergarage, direct achter de locatie.

Openingstijden:

Ma t/m zo: 8.00 uur – 18.00 uur

Tel. +31 20 740 1950

Wanneer kies je voor shortlease in Amsterdam?

Flexibiliteit en vrijheid in het centrum van Amsterdam

Ervaar de overvloed aan voordelen die shortlease te bieden heeft aan autogebruikers in onze geliefde hoofdstad. Shortlease opent de deuren naar ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit. Waar je bij langlopende contracten vastzit, daar kun je met shortlease zorgeloos en gemakkelijk tussentijds opzeggen of van auto wisselen. En je kunt zowel zakelijk als privé leasen. In een dynamische stad als Amsterdam, is er geen constante behoefte aan een auto. Maar stel, er zijn van die maanden waarin je plotseling vervoer nodig hebt – misschien voor een verhuizing of een nieuwe opdrachtgever in het verre noorden. Precies voor die momenten is shortlease jouw reddende engel.

Bespaar slim met shortlease

Shortlease staat niet alleen voor flexibiliteit, maar ook financiële voordelen. Met shortlease stem je je contract perfect af op de periode waarin je de auto ook echt gebruikt, zo betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Hierdoor blijven je totale kosten verrassend lager dan bij traditionele leasevormen. Shortlease laat je dus efficiënt besparen zonder ook maar iets in te leveren op je mobiliteitswensen.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen!

Laat onderhoud en reparaties aan ons over

Met shortlease in Amsterdam Centrum nemen wij alle zorgen omtrent onderhoud en reparaties uit handen. Dit is allemaal inbegrepen in je leasecontract, zodat jij je tijd en energie aan belangrijkere zaken kunt besteden. De kosten voor deze diensten zitten al in je maandelijkse leasebedrag, waardoor jij de zoektocht naar een autogarage in Amsterdam kunt overslaan en zorgeloos kunt genieten van je rijervaring.

Rijd in de laatste modellen

Enterprise Shortlease biedt je de kans om de nieuwste automodellen met de meest geavanceerde technologieën en veiligheidsvoorzieningen uit te proberen. Niet alleen betekent dit dat je veilig en comfortabel op pad gaat, maar ook dat je auto een representatieve uitstraling heeft. Ontdek de auto die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Ontdek alle modellen

Vragen over shortlease Amsterdam City Center

Welke shortlease auto’s zijn er?

Bij Enterprise Shortlease vind je allerlei automerken, van BMW en Cupra tot Volkswagen en Skoda. Je vindt alle beschikbare shortlease auto’s in ons aanbod op onze website. Vul de keuzetool in, bekijk de lijst met automerken en selecteer het gewenste type.

Veelgestelde vragen