Shortlease Maastricht

Onze locatie in Maastricht bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het Centraal Station. Wanneer je het station uitloopt, zie je een hoge groene toren: houd deze toren aan je linkerhand. Sla daarna rechtsaf op het kruispunt, loop nog een stuk door en je ziet al snel onze locatie aan de Heugemerweg 35 schitteren.

Kom je er niet uit? Bel onze locatie, dan haalt een van onze medewerkers je op.

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8.00 uur – 18.00 uur
Za: 9:00 – 13:00 uur
Zondag: gesloten

Waarom kiezen voor Shortlease in Maastricht?

De vrijheid van flexibele lease

Met shortlease openen zich de deuren naar ultieme vrijheid en flexibiliteit. Waar je bij langlopende contracten vastzit, kun je met shortlease moeiteloos en gemakkelijk tussentijds opzeggen of van auto wisselen. Altijd een auto hebben is niet meer noodzakelijk. Maar stel je voor dat je een nieuwe opdrachtgever hebt buiten Maastricht of je wilt deze zomer veel trips maken. Voor zulke momenten is shortlease de oplossing, zowel zakelijk als privé.

Ontdek de financiële kansen van shortlease

Als autoliefhebber wil je natuurlijk niet alleen genieten van vrijheid en flexibiliteit, maar ook slim besparen op je vervoerskosten. Met shortlease kun je het contract afstemmen op de periode waarin je daadwerkelijk een auto nodig hebt, waardoor je alleen voor die periodes betaalt. Hierdoor zijn de totale kosten van shortlease aanzienlijk lager zijn dan bij traditionele lease- of koopcontracten. Zo kun je efficiënt besparen op je autokosten zonder in te leveren op je mobiliteit.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen!

Geen zorgen over onderhoud en reparaties

Als je kiest voor shortlease in Maastricht, hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Al deze diensten vallen binnen je shortleasecontract, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan de leuke dingen. Je hoeft dus niet zelf naar een autogarage in Maastricht of omgeving te gaan. De kosten hiervoor zijn in je maandbedrag verwerkt. Je bespaart dus niet alleen geld, maar ook kostbare tijd en moeite.

Rijd in de nieuwste modellen met Enterprise Shortlease

Wil jij graag in de nieuwste automodellen rijden? Dan zit je goed bij Shortlease Enterprise. Onze auto’s zijn niet alleen comfortabel op de weg, maar bieden ook veiligheid en een representatieve uitstraling. Ontdek welke auto perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een luxe zakelijke auto, in Maastricht vind je het allemaal.

Bekijk alle modellen

Vragen over shortlease Maastricht

Welke shortlease auto’s zijn er?

Bij Enterprise Shortlease vind je allerlei automerken, van BMW en Cupra tot Volkswagen en Skoda. Je vindt alle beschikbare shortlease auto’s in ons aanbod op onze website. Vul de keuzetool in, bekijk de lijst met automerken en selecteer het gewenste type.

Veelgestelde vragen