Shortlease in Amsterdam

Vanaf het treinstation ben je binnen enkele minuten lopen zo bij onze locatie bij Amsterdam Centraal. We stellen samen met jou het leasecontract op en inspecteren de auto. Na de inspectie overhandigen we je graag de sleutel en staat de leaseauto volledig tot jouw beschikking. Bij problemen zijn we 24/7 bereikbaar en helpen we je graag.

Openingstijden:

Ma t/m zo: 8.00 uur – 18.00 uur

Tel. +31 20 740 0950

Waarom kiezen voor shortlease in Amsterdam?

Flexibiliteit en vrijheid: Shortlease in Amsterdam

Shortlease biedt talloze voordelen voor autogebruikers in Amsterdam. Met shortlease geniet je van ongekende vrijheid en flexibiliteit. En leasen zowel zakelijk als particulier. In tegenstelling tot langlopende contracten, kun je gemakkelijk tussentijds opzeggen of van auto wisselen. Zeker in Amsterdam heb je soms lange tijd geen auto nodig, maar er zijn ook maanden waarin je toch wel graag vervoer tot je beschikking zou willen hebben. Stel dat je gaat verhuizen of je werkt freelance en hebt een nieuwe klant in het noorden van het land. Dan biedt shortlease uitkomst.

Kostenbesparing met shortlease

Naast flexibiliteit, kan shortlease ook financieel voordelig zijn. Bij shortlease laat jij je contract lopen in de periode waarin je daadwerkelijk gebruik maakt van de autoen zo betaal je alleen voor die periode. Hierdoor kunnen de totale kosten lager uitvallen dan bij traditionele leasevormen. Je hebt dus de mogelijkheid om kosten te besparen zonder concessies te doen aan je mobiliteitsbehoeften.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen!

Geen gedoe met onderhoud en reparatie

Onderhoud en de reparatie van de auto is inbegrepen bij het leasecontract. Dit regelen wij allemaal voor jou, waardoor jij tijd en energie bespaart. Bovendien zijn de kosten voor reparaties en onderhoud inbegrepen in jouw maandelijkse leasebedrag. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een autogarage in Amsterdam en kun je zorgeloos rijden.

Rijden in nieuwe modellen met shortlease in Amsterdam

Met shortlease krijg je de mogelijkheid om te rijden in de nieuwste automodellen met de laatste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Dit betekent niet alleen dat je veilig en comfortabel de weg op gaat, maar ook dat je in een representatieve auto rijdt. Vind de auto die voldoet aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Bekijk alle modellen

Vragen over shortlease Amsterdam

Welke shortlease auto’s zijn er?

Bij Enterprise Shortlease vind je allerlei automerken, van BMW en Cupra tot Volkswagen en Skoda. Je vindt alle beschikbare shortlease auto’s in ons aanbod op onze website. Vul de keuzetool in, bekijk de lijst met automerken en selecteer het gewenste type.

Veelgestelde vragen