Over Enterprise

Van verhuur naar shortlease

Wij zijn Enterprise en we zijn trots op onze principes en onze bescheiden start, gebaseerd op een persoonlijke benadering, eerlijkheid en integriteit. Met liefde helpen we onze klanten en we waarderen hard werk. Deze waarden zijn nog steeds net zo belangrijk voor ons als toen we in 1957 als autoverhuurbedrijf begonnen.

We zijn toegewijd aan duurzaamheid, niet alleen omdat het goed is voor ons bedrijf, maar ook omdat we willen bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Omdat we een groot bedrijf zijn, hebben we de middelen en de mogelijkheid om innovatie en geavanceerd onderzoek te ondersteunen. We kunnen oplossingen testen en ontwikkelen waar de markt behoefte aan heeft.

Neem contact op

Naam(Vereist)
Instemming(Vereist)

Waar we voor staan

Dankzij ons uitgebreide netwerk, ons grote aantal verschillende automodellen en onze vele diensten en locaties, is Enterprise een van ‘s werelds grootste aanbieders van vervoersoplossingen. Of je nu een auto wil huren in de stad of op de luchthaven of op zoek bent naar een flexibel shortlease contract, bij ons zit je goed. Met meer dan 9500 locaties in meer dan 100 landen hebben we overal ter wereld iets te bieden.

Enterprise Shortlease

Wat betekent dit nu eigenlijk voor jou als shortlease-klant? Het betekent dat we er altijd voor je zijn wanneer je ons nodig hebt, voor zakelijke shortlease, maar ook voor particulieren. Met meerdere locaties in Amsterdam en een centrale locatie in Maastricht werken we snel en efficiënt om jou te ontzorgen, te ondersteunen met een flexibele vervoersoplossing en een all-in shortleasecontract te bieden.

Bij Enterprise Shortlease staan we voor je klaar. We streven ernaar om jou de beste service te bieden, terwijl we onze impact op het milieu minimaliseren. Samen kunnen we de weg naar een betere toekomst inslaan.

Start met leasen