Shortlease Amsterdam Zuidas

Op zoek naar Shortlease bij Amsterdam Zuidas? Haal je lease-auto op bij onze handige locatie op de Amsterdamse Zuidas. Vanaf het metro- en treinstation Amsterdam Zuid loop je in een paar minuten naar onze verhuurlocatie. Loop richting het Gustav Mahlerplein, sla daarna rechtsaf naar de Claude Debussylaan waar wij links in de zijstraat zitten. Je vindt ons op de Aaron Coplandstraat 6.

Openingstijden:

Ma t/m za: 8.00 uur – 16.00 uur

Zondag gesloten

Tel. +31 20 740 1950

Waarom kiezen voor Shortlease op de Zuidas?

Ervaar de ultieme vrijheid en flexibiliteit

Ontdek de alle voordelen van shortlease voor autoliefhebbers in ons prachtige Amsterdam. Met shortlease openen zich de deuren naar ultieme vrijheid en flexibiliteit. Waar je bij langlopende contracten vastzit, kun je met shortlease moeiteloos en gemakkelijk tussentijds opzeggen of van auto wisselen. In zo’n dynamische stad als Amsterdam is het niet altijd noodzakelijk om constant een auto te hebben. Maar stel je voor dat je een nieuwe opdrachtgever hebt in het zuiden van het land of veel trips wil maken in de zomer. Juist voor die momenten is shortlease jouw hulplijn. En leasen kan dus zowel zakelijk als privé.

Slim besparen

Shortlease staat niet alleen voor vrijheid, maar ook voor financiële kansen. Met shortlease stem je het contract af op de periode waarin je een auto gebruikt, waardoor je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt. Hierdoor blijven de totale kosten stukken lager dan bij traditionele lease of koop. Zo kun je dus efficiënt besparen op je vervoer zonder concessies te doen aan je mobiliteit.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen!

Wij regelen onderhoud en reparaties

Al je zorgen rondom onderhoud en reparaties nemen wij uit handen. Deze diensten zijn allemaal inbegrepen in je shortleasecontract, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan leuke zaken. De kosten voor deze services zitten al in je maandbedrag, zodat jij niet hoeft te naar een autogarage in Amsterdam.

Rijd in de nieuwste modellen

Wil jij in de nieuwste automodellen met geavanceerde technologieën en veiligheidsvoorzieningen rijden? Dan zit je goed met Shortlease Enterprise. Onze auto’s bieden je niet alleen dat je veilig en comfort op de weg, maar ook een representatieve uitstraling. Ontdek welke auto perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Bekijk alle modellen

Vragen over shortlease Amsterdam Zuidas

Welke shortlease auto’s zijn er?

Bij Enterprise Shortlease vind je allerlei automerken, van BMW en Cupra tot Volkswagen en Skoda. Je vindt alle beschikbare shortlease auto’s in ons aanbod op onze website. Vul de keuzetool in, bekijk de lijst met automerken en selecteer het gewenste type.

Veelgestelde vragen