Vraag direct een offerte aan

Ben je op zoek naar flexibiliteit en gemak voor jouw mobiliteitsbehoeften? Bij Enterprise Shortlease kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij begrijpen dat elke reis uniek is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een persoonlijke offerte aan te vragen voor een shortlease contract dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen.

Bij Enterprise Shortlease sluit je een kortdurend contract af voor het leasen van een auto, bestemd voor zakelijk of particulier gebruik. Deze leaseauto kan zowel voor jezelf zijn als voor jouw werknemers. Een auto leasen is al mogelijk vanaf een minimale looptijd van slechts één maand. Mocht je de leaseauto na deze periode niet meer nodig hebben, dan beëindig je het leasecontract na een maand gemakkelijk en zonder extra kosten. Dit geeft jou de financiële controle en de flexibiliteit waar je behoefte aan hebt.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Hoe vraag je een offerte aan?

  1. Vul het formulier in: neem contact op via het bovenstaande formulier, bel ons op 020 – 218 4243 of bezoek een van onze vestigingen in Amsterdam of Maastricht.
  2. Beschrijf jouw behoeften: vertel ons over je mobiliteitsbehoeften, de gewenste leaseperiode en jouw voorkeursvoertuig.
  3. Ontvang je persoonlijke offerte: ons team zal een offerte opstellen die is afgestemd op jouw specifieke vereisten. Je ontvangt binnen enkele werkdagen bericht van ons. Als we vragen hebben over jouw wensen nemen we eerst contact met je op voor je een offerte toesturen.

Bij Enterprise Shortlease zijn we toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke service en oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl en/of zakelijke behoeften. Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar de vrijheid en flexibiliteit van shortlease bij Enterprise!

Wie kan een offerte aanvragen?

  • Voor particulieren, startende ZZP’ers en ondernemers;
  • Bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Als je een auto zoekt voor een evenement of tijdelijk project;
  • Bij seizoenswerk en proefperiodes;
  • Als je in de nieuwste auto’s wil rijden of een model wil uitproberen.

Veelgestelde vragen