Kia Ceed

Kia Ceed

€ 900,00 p/m

Termijn: min. 1 maand - max. 3 maanden

Max. km's p/m: 3.000 km

Brandstof
Benzine
Bijtelling
22%
Transmissie
Hangeschakeld
Fiscale waarde
€ 23.190,00
 • Achteruitrijcamera
 • Airconditioning
 • Apple CarPlay en Android Auto
 • Bluetooth
 • Climate control
 • Cruise control
 • Elektrisch verstelbare spiegels
 • Elektrische achterklep
 • Elektrische ramen (voor + achter)
 • Hoogte verstelbare stoel
 • Isofix
 • LED koplampen
 • Lederen stuurwiel
 • Multifunctioneel stuurwiel
 • Navigatie
 • Panoramadak
 • Parkeersensoren (v+a) en camera achter
 • Privacy glass
 • Regensensor
 • Sportstoelen
 • Stoelverwarming
 • Stuurverwarming
 • USB aansluiting

De Kia Ceed: verfijnde en expressieve styling ontmoet sportiviteit en kracht. Met zijn dynamische ontwerp straalt de Kia Ceed zowel elegantie als energie uit. Onder de motorkap vind je krachtige prestaties die elke rit een sportieve ervaring maken. Daarnaast is de Kia Ceed uitgerust met een geavanceerde selectie rijhulpsystemen, die niet alleen het rijden veiliger maken, maar ook zorgen voor een ontspannen rijervaring. Ontdek hoe de Kia Ceed de perfecte balans biedt tussen stijl, kracht en innovatieve technologie.

 

Veelgestelde vragen

Wat als er schade aan het voertuig is bij aflevering?

Bij de aflevering is het belangrijk om samen met de chauffeur de staat van je shortlease auto te controleren en te vergelijken met het afgifteformulier. Meld eventuele niet geregistreerde schades direct, voordat je de auto in gebruik neemt. Dit kun je doen door ons te mailen op schade@enterpriseshortlease.nl, met daarbij de foto’s van de schade. Voor schades die later worden ontdekt, wordt het eigen risico in rekening gebracht.

Wat houdt shortlease in?

Shortlease is een leasevorm voor een korte periode, variërend van 1 tot 24 maanden. Bij ons kun je al vanaf 1 maand shortleasen! Na die maand kun je de auto kosteloos en per dag opzeggen. Met shortlease zit je dus niet vast aan een contract en weet je precies wat de kosten zijn.

Shortlease is ideaal voor ondernemers die een auto nodig hebben voor extra personeel. Dit is handig als je voor een korte periode extra medewerkers inzet of wanneer er medewerkers op proeftijd zijn. Je kunt snel een auto regelen, zodat ze direct op weg kunnen. Heb je de auto niet meer nodig? Dan kun je deze eenvoudig afmelden bij ons en regelen wij het retourtransport.

Ook als particulier kun je bij ons shortleasen. Staat je auto voor langere tijd stil vanwege onderhoud of wacht je op je nieuwe auto en heb je tijdelijk geen vervoer? Dan is shortlease de perfecte oplossing. We hebben een speciaal aanbod voor particulieren dat je zeker niet wilt missen.

Wat is de minimum leeftijd?

Bedrijven kunnen altijd een auto shortleasen, echter bij een leeftijd van 24 jaar of jonger hanteren wij een verhoogd eigen risico.

Kan ik een brandstofpas krijgen?

Ja, wij bieden het gemak van een brandstofpas aan. De voorwaarde is dat de huurperiode langer is dan één maand. Voor de tankpas vragen we een borg van €250,- en bedragen de administratiekosten €7,50 per pas per maand. Tegelijk met de maandelijkse factuur voor de shortlease auto factureren wij het brandstofvoorschot. Aan het eind van de huurperiode verrekenen we het verschil met de werkelijk getankte brandstofkosten.

Hoe kan ik mijn auto weer inleveren/afmelden?

Indien de auto niet meer nodig is kunt je deze altijd per direct weer inleveren. Bel ons op: 020 – 218 4243 of mail ons eerst op: info@enterpriseshortlease.nl zodat wij dit goed met je kunnen afspreken. Inleveren kan op twee manieren:

Je kunt de auto inleveren bij onze vestigingen in Amsterdam en Maastricht.

We kunnen de auto ook op locatie bij je ophalen, bijvoorbeeld thuis, op kantoor, bij een dealer, enzovoort.

De ophaalkosten bedragen €75,- exclusief BTW en eventuele tol- en veerkosten. De daadwerkelijke eindcontrole op schades, kilometers en brandstof vindt altijd plaats bij de vestiging van Enterprise Shortlease. Hier wordt de eindkilometerstand opgenomen en wordt de auto weer afgetankt als deze niet vol is teruggebracht. Je blijft verantwoordelijk voor schades tot het moment dat de auto weer bij ons op de vestiging in Zwolle is. Daarna maken we de eindafrekening voor je op en storten we het eventueel teveel betaalde bedrag, inclusief de borg, terug. Als je vragen hebt, horen we het graag.

Mag ik met de auto naar het buitenland?

Vraag vooraf toestemming aan Enterprise Shortlease. Ga je met je shortlease auto naar het buitenland? Dan adviseren we je om een goede reisverzekering en/of een Internationale Reis- en Kredietbrief (IRK) af te sluiten. Na toestemming van Enterprise Shortlease is de auto in het buitenland verzekerd en krijg je, indien nodig, vervangend vervoer aangeboden.

LET OP: Het is verboden om met onze auto’s buiten Europa te rijden.

Kunnen jullie de auto ook afleveren en wat kost het?

De auto kan kosteloos worden gehaald en teruggebracht bij onze vestiging in Amsterdam. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voertuigen door heel Nederland te leveren en op te halen. Het tarief voor aflevering of ophalen op locatie is €85,- exclusief BTW (exclusief bijkomende kosten, zoals veerpont, boot, etc.).

Wissel:
Als we een auto afleveren op een gewenste locatie en direct een andere auto van ons kunnen meenemen naar onze vestiging in Amsterdam, hanteren we een tarief van €110,- exclusief BTW.

Spoedtransport:
Wil je extra snel je auto hebben? Dit kan via een ‘spoedtransport’. Dit geldt voor:

 1. Het afleveren van de auto op dezelfde dag;
 2. Transport dat moet worden ingepland na 16:00 uur, bijvoorbeeld wanneer de borg (indien van toepassing) en het getekende contract na 16:00 uur binnen zijn.
  De spoedkosten bedragen €115,- exclusief BTW.

Let op:
In- en uitgifte met schade-inspectie vindt altijd plaats bij onze vestiging in Amsterdam. De kilometerstanden bij vertrek en terugkomst op de vestiging in Amsterdam zijn leidend voor het totaal aantal gereden kilometers. De auto vertrekt met een volle tank brandstof vanaf Amsterdam en dient bij inlevering weer met een volle tank te worden teruggebracht.

Kortom, de gereden transportkilometers en de brandstof tijdens het transport zijn voor rekening van de huurder.

Hoe snel kan ik als particuliere klant over een auto beschikken?

Je kunt altijd binnen een werkdag in een auto rijden. Indien je via de website een offerte-aanvraag stuurt zullen wij je z.s.m. een persoonlijke offerte sturen. Ook kun je ons op werkdagen telefonisch  bereiken met jouw wensen, dit kan op: 020 – 218 4243

Aan particuliere klanten vragen wij het volgende te mailen:

 • Een kopie van een bankafschrift of loonstrook met je adresgegevens (niet ouder dan 30 dagen)
 • Een kopie van je rijbewijs en paspoort/ID-kaart
 • Het ingevulde account aanvraagformulier, dat je HIER kunt downloaden.

Op basis van deze gegevens doen wij een creditcheck. Bij goedkeuring ontvang je van ons alle benodigde documenten:

 • Een opdrachtbevestiging met alle gegevens van de klant, de auto, het tarief en eventuele aflevergegevens.
 • Een borgfactuur met een iDEAL-link, zodat we direct kunnen zien dat de betaling binnen is.

Zodra de documenten en betaling bij ons binnen zijn, kan de auto direct afgehaald worden. We kunnen dan ook meteen het transport voor je inplannen. Houd er rekening mee dat transporten die na 16:00 uur worden ingepland, op drukke momenten mogelijk niet de volgende dag kunnen plaatsvinden.

Hoe snel kan ik als zakelijke klant over een auto beschikken?

Binnen één werkdag kun je altijd in een auto rijden. Als je via de website een offerte-aanvraag verstuurt, sturen wij je zo snel mogelijk een persoonlijke offerte. Je kunt ons op werkdagen ook telefonisch bereiken met je wensen op 020 – 218 4243.

Voor zakelijke klanten vragen wij het volgende te mailen:

 • Kopie KvK waarop de auto afgenomen moet worden en eventuele “bovenliggende” KvK’s waaruit blijkt wie de eigenaar/tekenbevoegde is.
 • Kopie legitimatie van de eigenaar/tekenbevoegde.
 • Kopie rijbewijs + de NAW-gegevens en telefoonnummer van de berijder.
 • Het ingevulde account aanvraagformulier.

Op basis van deze gegevens doen wij een creditcheck. Bij goedkeuring ontvang je van ons alle benodigde documenten:

 • Opdrachtbevestiging met alle gegevens van de klant, de auto, het tarief en eventuele aflevergegevens.
 • Borgfactuur met een iDEAL-link, zodat we direct kunnen zien dat de betaling binnen is.
 • SEPA-formulieren voor de automatische incasso, die wij verder met je bank inregelen.

Zodra de documenten en betaling bij ons binnen zijn, kan de auto direct afgehaald worden. We kunnen dan ook meteen het transport voor je inplannen. Houd er rekening mee dat transporten die na 16.00 uur worden ingepland, op drukke momenten mogelijk niet de volgende dag kunnen plaatsvinden.

 

Gerelateerde auto's