Peugeot 308

Peugeot 308

€ 795,00 p/m

Termijn: min. 1 maand - max. 1 jaar

Max. km's p/m: 3.000 km

Brandstof
Benzine
Bijtelling
22%
Transmissie
Hangeschakeld
Fiscale waarde
€ 34.999,00
  • Achteruitrijcamera
  • Airco
  • Cruise Control
  • Isofix
  • Lane assist
  • USB C

Peugeot 308

Ontdek de Peugeot 308: jouw sleutel tot een compacte, stijlvolle en sensationele ride. Deze auto is het toonbeeld van hoe compact design en opwindende prestaties hand in hand kunnen gaan. Met de Peugeot 308 kies je voor een voertuig dat elke rit omtovert in een bijzondere ervaring.

Compact en stijlvol

Ervaar de unieke combinatie van compactheid en stijl. De Peugeot 308 bewijst dat een kleinere auto niet in hoeft te leveren op uitstraling of comfort. Zijn verfijnde design trekt de aandacht, terwijl het compacte formaat zorgt voor een ongeëvenaarde wendbaarheid in stedelijke omgevingen. Parkeren in krappe ruimtes wordt een fluitje van een cent, zonder dat je inlevert op de esthetiek.

Rijcomfort

Maar de Peugeot 308 is meer dan alleen een mooi plaatje. Stap in en ervaar de sensatie van rijden in een auto die ontworpen is met jouw rijplezier in gedachten. De dynamische prestaties en het responsieve stuurgedrag zorgen voor een levendige rit, elke keer weer. Of je nu door de stad rijdt of over de snelweg zoeft, de Peugeot 308 biedt een harmonieuze balans tussen comfort en rijplezier.

Met de Peugeot 308 kies je voor een auto die niet alleen voldoet aan jouw behoefte aan een compacte en stijlvolle auto, maar die ook elke rit transformeert in een sensationele ervaring. Ontdek vandaag nog hoe de Peugeot 308 jouw verwachtingen kan overtreffen. Stap in en laat je meenemen op een reis vol stijl, comfort en opwinding.

 

Veelgestelde vragen

Wat houdt shortlease in?

Shortlease is een leasevorm voor een korte periode, variërend van 1 tot 24 maanden. Bij ons kun je al vanaf 1 maand shortleasen! Na die maand kun je de auto kosteloos en per dag opzeggen. Met shortlease zit je dus niet vast aan een contract en weet je precies wat de kosten zijn.

Shortlease is ideaal voor ondernemers die een auto nodig hebben voor extra personeel. Dit is handig als je voor een korte periode extra medewerkers inzet of wanneer er medewerkers op proeftijd zijn. Je kunt snel een auto regelen, zodat ze direct op weg kunnen. Heb je de auto niet meer nodig? Dan kun je deze eenvoudig afmelden bij ons en regelen wij het retourtransport.

Ook als particulier kun je bij ons shortleasen. Staat je auto voor langere tijd stil vanwege onderhoud of wacht je op je nieuwe auto en heb je tijdelijk geen vervoer? Dan is shortlease de perfecte oplossing. We hebben een speciaal aanbod voor particulieren dat je zeker niet wilt missen.

Kunnen jullie de auto ook afleveren en wat kost het?

De auto kan kosteloos worden gehaald en teruggebracht bij onze vestiging in Amsterdam. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voertuigen door heel Nederland te leveren en op te halen. Het tarief voor aflevering of ophalen op locatie is €85,- exclusief BTW (exclusief bijkomende kosten, zoals veerpont, boot, etc.).

Wissel:
Als we een auto afleveren op een gewenste locatie en direct een andere auto van ons kunnen meenemen naar onze vestiging in Amsterdam, hanteren we een tarief van €110,- exclusief BTW.

Spoedtransport:
Wil je extra snel je auto hebben? Dit kan via een ‘spoedtransport’. Dit geldt voor:

  1. Het afleveren van de auto op dezelfde dag;
  2. Transport dat moet worden ingepland na 16:00 uur, bijvoorbeeld wanneer de borg (indien van toepassing) en het getekende contract na 16:00 uur binnen zijn.
    De spoedkosten bedragen €115,- exclusief BTW.

Let op:
In- en uitgifte met schade-inspectie vindt altijd plaats bij onze vestiging in Amsterdam. De kilometerstanden bij vertrek en terugkomst op de vestiging in Amsterdam zijn leidend voor het totaal aantal gereden kilometers. De auto vertrekt met een volle tank brandstof vanaf Amsterdam en dient bij inlevering weer met een volle tank te worden teruggebracht.

Kortom, de gereden transportkilometers en de brandstof tijdens het transport zijn voor rekening van de huurder.

 

Gerelateerde auto's