Peugeot 308

Peugeot 308

€ 795,00 p/m

Termijn: min. 1 maand - max. 1 jaar

Max. km's p/m: 3.000 km

Brandstof
Benzine
Bijtelling
22%
Transmissie
Hangeschakeld
Fiscale waarde
€ 34.999,00
 • Achteruitrijcamera
 • Airco
 • Cruise Control
 • Isofix
 • Lane assist
 • USB C

Peugeot 308

Ontdek de Peugeot 308: jouw sleutel tot een compacte, stijlvolle en sensationele ride. Deze auto is het toonbeeld van hoe compact design en opwindende prestaties hand in hand kunnen gaan. Met de Peugeot 308 kies je voor een voertuig dat elke rit omtovert in een bijzondere ervaring.

Compact en stijlvol

Ervaar de unieke combinatie van compactheid en stijl. De Peugeot 308 bewijst dat een kleinere auto niet in hoeft te leveren op uitstraling of comfort. Zijn verfijnde design trekt de aandacht, terwijl het compacte formaat zorgt voor een ongeëvenaarde wendbaarheid in stedelijke omgevingen. Parkeren in krappe ruimtes wordt een fluitje van een cent, zonder dat je inlevert op de esthetiek.

Rijcomfort

Maar de Peugeot 308 is meer dan alleen een mooi plaatje. Stap in en ervaar de sensatie van rijden in een auto die ontworpen is met jouw rijplezier in gedachten. De dynamische prestaties en het responsieve stuurgedrag zorgen voor een levendige rit, elke keer weer. Of je nu door de stad rijdt of over de snelweg zoeft, de Peugeot 308 biedt een harmonieuze balans tussen comfort en rijplezier.

Met de Peugeot 308 kies je voor een auto die niet alleen voldoet aan jouw behoefte aan een compacte en stijlvolle auto, maar die ook elke rit transformeert in een sensationele ervaring. Ontdek vandaag nog hoe de Peugeot 308 jouw verwachtingen kan overtreffen. Stap in en laat je meenemen op een reis vol stijl, comfort en opwinding.

 

Veelgestelde vragen

Is er een borg van toepassing?

Op al onze auto’s geldt een borg van minimaal één maandtermijn. De borg wordt berekend aan de hand van een creditcheck. Wanneer je de auto komt ophalen, dient de borg direct op onze vestiging voldaan te worden. Wordt de auto bij je afgeleverd, dan dient de borg van tevoren bij ons binnen te zijn. Je kunt de borg overmaken op onze bankrekening onder vermelding van het factuurnummer.

Bij terugkomst van de auto op onze vestiging controleert een medewerker de auto op schade en andere zaken. Ook wordt er gekeken of er eventuele boetes zijn binnengekomen. Als dat het geval is, wordt het betreffende bedrag ingehouden van de borg. Hierover krijg je bericht van ons. Het resterende bedrag van de borg wordt dan zo snel mogelijk weer op je rekening gestort.

Hoe controleren jullie de eindfactuur?

Wanneer je een auto weer inlevert of wisselt, nemen we de auto in en maken we een eindfactuur voor je op. Op deze eindfactuur staan diverse zaken vermeld, zoals de looptijd (in maanden en dagen), eventueel extra gereden kilometers, brandstofkosten, schade en overige kosten, zoals bijvoorbeeld voor een trekhaakmontage.

We merken dat de looptijd op de eindfactuur soms lastig te begrijpen is. Deze wordt weergegeven in maanden en dagen. Bij Enterprise Shortlease rekenen we 1 maand als 30 dagen. Ons systeem berekent dit automatisch op je eindfactuur.

Voorbeeld: Stel je hebt een auto gehad van 1 januari tot en met 6 maart.

 • Dit zijn dan 65 kalenderdagen (31+28+6). Op je eindfactuur staat dan looptijd = 2 maanden + 5 dagen (dus niet 2 maanden en 6 dagen!).
 • Je maandtermijn (op basis van 30 dagen) is €495,- exclusief BTW. Dan betaal je in totaal: €495,- / 30 dagen x 65 huurdagen = €1072,50 exclusief BTW.
 • Als je meer kilometers hebt gereden dan in het contract is vastgelegd, zie je dit onder “overkilometers” op de eindfactuur terug. Bijvoorbeeld 155 km extra.
 • Als je de auto in Nederland door ons laat ophalen, kost dit €75,- exclusief BTW. Dit bedrag zie je ook op de eindfactuur terug.
 • Mocht je naar aanleiding van je factuur en bovenstaande uitleg nog vragen hebben, dan horen we dit graag.
Kunnen jullie de auto ook afleveren en wat kost het?

De auto kan kosteloos worden gehaald en teruggebracht bij onze vestiging in Amsterdam. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voertuigen door heel Nederland te leveren en op te halen. Het tarief voor aflevering of ophalen op locatie is €85,- exclusief BTW (exclusief bijkomende kosten, zoals veerpont, boot, etc.).

Wissel:
Als we een auto afleveren op een gewenste locatie en direct een andere auto van ons kunnen meenemen naar onze vestiging in Amsterdam, hanteren we een tarief van €110,- exclusief BTW.

Spoedtransport:
Wil je extra snel je auto hebben? Dit kan via een ‘spoedtransport’. Dit geldt voor:

 1. Het afleveren van de auto op dezelfde dag;
 2. Transport dat moet worden ingepland na 16:00 uur, bijvoorbeeld wanneer de borg (indien van toepassing) en het getekende contract na 16:00 uur binnen zijn.
  De spoedkosten bedragen €115,- exclusief BTW.

Let op:
In- en uitgifte met schade-inspectie vindt altijd plaats bij onze vestiging in Amsterdam. De kilometerstanden bij vertrek en terugkomst op de vestiging in Amsterdam zijn leidend voor het totaal aantal gereden kilometers. De auto vertrekt met een volle tank brandstof vanaf Amsterdam en dient bij inlevering weer met een volle tank te worden teruggebracht.

Kortom, de gereden transportkilometers en de brandstof tijdens het transport zijn voor rekening van de huurder.

 

Gerelateerde auto's