Mercedes CLA

Mercedes CLA

€ 1.230,00 p/m

Termijn: min. 1 maand - max. 3 maanden

Max. km's p/m: 3.000 km

Brandstof
Benzine
Bijtelling
22%
Transmissie
Automaat
Fiscale waarde
€ 54.557,00
 • Airco
 • Apple CarPlay en Android Auto
 • Bluetooth
 • Cruise Control
 • Isofix
 • Lane assist
 • USB C
 • Mercedes heeft een widescreen

Ultiem comfort en veiligheid: de Mercedes CLA

De Mercedes CLA zet een nieuwe standaard in comfort en veiligheid op de weg. Met geavanceerde functies zoals Cruise Control en Lane Assist, biedt dit model een rijervaring die niet alleen ontspannen is, maar ook veiliger voor iedereen aan boord. Het Isofix-systeem garandeert dat zelfs de jongste passagiers veilig en stevig zitten, terwijl de slimme cruise control zich aanpast aan de verkeersomstandigheden. Rijd met vertrouwen en ervaar het verschil in een Mercedes CLA.

Innovatieve technologie: het widescreen dashboard

Het hart van de Mercedes CLA is haar indrukwekkende widescreen dashboard. Deze geavanceerde display verhoogt niet alleen het rijgenot, maar biedt ook een intuïtieve interactie met zowel het navigatiesysteem als multimediafuncties. De naadloze integratie van technologie in het widescreen dashboard zorgt ervoor dat alle belangrijke functies binnen handbereik zijn, waardoor u volledige controle houdt tijdens het rijden.

Een stap vooruit in design

Mercedes staat bekend om zijn voortreffelijk design en de CLA is geen uitzondering. Het stijlvolle, aerodynamische silhouet snijdt soepel door de lucht, wat bijdraagt aan zowel de prestaties als de efficiëntie van de auto. De elegante lijnen en luxe afwerkingen maken van de CLA een echte kopdraaier, perfect voor wie esthetiek even hoog in het vaandel draagt als functionaliteit.

 

Veelgestelde vragen

Wat houdt shortlease in?

Shortlease is een leasevorm voor een korte periode, variërend van 1 tot 24 maanden. Bij ons kun je al vanaf 1 maand shortleasen! Na die maand kun je de auto kosteloos en per dag opzeggen. Met shortlease zit je dus niet vast aan een contract en weet je precies wat de kosten zijn.

Shortlease is ideaal voor ondernemers die een auto nodig hebben voor extra personeel. Dit is handig als je voor een korte periode extra medewerkers inzet of wanneer er medewerkers op proeftijd zijn. Je kunt snel een auto regelen, zodat ze direct op weg kunnen. Heb je de auto niet meer nodig? Dan kun je deze eenvoudig afmelden bij ons en regelen wij het retourtransport.

Ook als particulier kun je bij ons shortleasen. Staat je auto voor langere tijd stil vanwege onderhoud of wacht je op je nieuwe auto en heb je tijdelijk geen vervoer? Dan is shortlease de perfecte oplossing. We hebben een speciaal aanbod voor particulieren dat je zeker niet wilt missen.

Kunnen jullie de auto ook afleveren en wat kost het?

De auto kan kosteloos worden gehaald en teruggebracht bij onze vestiging in Amsterdam. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voertuigen door heel Nederland te leveren en op te halen. Het tarief voor aflevering of ophalen op locatie is €85,- exclusief BTW (exclusief bijkomende kosten, zoals veerpont, boot, etc.).

Wissel:
Als we een auto afleveren op een gewenste locatie en direct een andere auto van ons kunnen meenemen naar onze vestiging in Amsterdam, hanteren we een tarief van €110,- exclusief BTW.

Spoedtransport:
Wil je extra snel je auto hebben? Dit kan via een ‘spoedtransport’. Dit geldt voor:

 1. Het afleveren van de auto op dezelfde dag;
 2. Transport dat moet worden ingepland na 16:00 uur, bijvoorbeeld wanneer de borg (indien van toepassing) en het getekende contract na 16:00 uur binnen zijn.
  De spoedkosten bedragen €115,- exclusief BTW.

Let op:
In- en uitgifte met schade-inspectie vindt altijd plaats bij onze vestiging in Amsterdam. De kilometerstanden bij vertrek en terugkomst op de vestiging in Amsterdam zijn leidend voor het totaal aantal gereden kilometers. De auto vertrekt met een volle tank brandstof vanaf Amsterdam en dient bij inlevering weer met een volle tank te worden teruggebracht.

Kortom, de gereden transportkilometers en de brandstof tijdens het transport zijn voor rekening van de huurder.

 

Gerelateerde auto's