Mercedes CLA

Mercedes CLA

€ 1.230,00 p/m

Termijn: min. 1 maand - max. 3 maanden

Max. km's p/m: 3.000 km

Brandstof
Benzine
Bijtelling
22%
Transmissie
Automaat
Fiscale waarde
€ 54.557,00
 • Airco
 • Apple CarPlay en Android Auto
 • Bluetooth
 • Cruise Control
 • Isofix
 • Lane assist
 • USB C
 • Mercedes heeft een widescreen

Ultiem comfort en veiligheid: de Mercedes CLA

De Mercedes CLA zet een nieuwe standaard in comfort en veiligheid op de weg. Met geavanceerde functies zoals Cruise Control en Lane Assist, biedt dit model een rijervaring die niet alleen ontspannen is, maar ook veiliger voor iedereen aan boord. Het Isofix-systeem garandeert dat zelfs de jongste passagiers veilig en stevig zitten, terwijl de slimme cruise control zich aanpast aan de verkeersomstandigheden. Rijd met vertrouwen en ervaar het verschil in een Mercedes CLA.

Innovatieve technologie: het widescreen dashboard

Het hart van de Mercedes CLA is haar indrukwekkende widescreen dashboard. Deze geavanceerde display verhoogt niet alleen het rijgenot, maar biedt ook een intuïtieve interactie met zowel het navigatiesysteem als multimediafuncties. De naadloze integratie van technologie in het widescreen dashboard zorgt ervoor dat alle belangrijke functies binnen handbereik zijn, waardoor u volledige controle houdt tijdens het rijden.

Een stap vooruit in design

Mercedes staat bekend om zijn voortreffelijk design en de CLA is geen uitzondering. Het stijlvolle, aerodynamische silhouet snijdt soepel door de lucht, wat bijdraagt aan zowel de prestaties als de efficiëntie van de auto. De elegante lijnen en luxe afwerkingen maken van de CLA een echte kopdraaier, perfect voor wie esthetiek even hoog in het vaandel draagt als functionaliteit.

 

Veelgestelde vragen

Is er een borg van toepassing?

Op al onze auto’s geldt een borg van minimaal één maandtermijn. De borg wordt berekend aan de hand van een creditcheck. Wanneer je de auto komt ophalen, dient de borg direct op onze vestiging voldaan te worden. Wordt de auto bij je afgeleverd, dan dient de borg van tevoren bij ons binnen te zijn. Je kunt de borg overmaken op onze bankrekening onder vermelding van het factuurnummer.

Bij terugkomst van de auto op onze vestiging controleert een medewerker de auto op schade en andere zaken. Ook wordt er gekeken of er eventuele boetes zijn binnengekomen. Als dat het geval is, wordt het betreffende bedrag ingehouden van de borg. Hierover krijg je bericht van ons. Het resterende bedrag van de borg wordt dan zo snel mogelijk weer op je rekening gestort.

Hoe controleren jullie de eindfactuur?

Wanneer je een auto weer inlevert of wisselt, nemen we de auto in en maken we een eindfactuur voor je op. Op deze eindfactuur staan diverse zaken vermeld, zoals de looptijd (in maanden en dagen), eventueel extra gereden kilometers, brandstofkosten, schade en overige kosten, zoals bijvoorbeeld voor een trekhaakmontage.

We merken dat de looptijd op de eindfactuur soms lastig te begrijpen is. Deze wordt weergegeven in maanden en dagen. Bij Enterprise Shortlease rekenen we 1 maand als 30 dagen. Ons systeem berekent dit automatisch op je eindfactuur.

Voorbeeld: Stel je hebt een auto gehad van 1 januari tot en met 6 maart.

 • Dit zijn dan 65 kalenderdagen (31+28+6). Op je eindfactuur staat dan looptijd = 2 maanden + 5 dagen (dus niet 2 maanden en 6 dagen!).
 • Je maandtermijn (op basis van 30 dagen) is €495,- exclusief BTW. Dan betaal je in totaal: €495,- / 30 dagen x 65 huurdagen = €1072,50 exclusief BTW.
 • Als je meer kilometers hebt gereden dan in het contract is vastgelegd, zie je dit onder “overkilometers” op de eindfactuur terug. Bijvoorbeeld 155 km extra.
 • Als je de auto in Nederland door ons laat ophalen, kost dit €75,- exclusief BTW. Dit bedrag zie je ook op de eindfactuur terug.
 • Mocht je naar aanleiding van je factuur en bovenstaande uitleg nog vragen hebben, dan horen we dit graag.
Kunnen jullie de auto ook afleveren en wat kost het?

De auto kan kosteloos worden gehaald en teruggebracht bij onze vestiging in Amsterdam. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voertuigen door heel Nederland te leveren en op te halen. Het tarief voor aflevering of ophalen op locatie is €85,- exclusief BTW (exclusief bijkomende kosten, zoals veerpont, boot, etc.).

Wissel:
Als we een auto afleveren op een gewenste locatie en direct een andere auto van ons kunnen meenemen naar onze vestiging in Amsterdam, hanteren we een tarief van €110,- exclusief BTW.

Spoedtransport:
Wil je extra snel je auto hebben? Dit kan via een ‘spoedtransport’. Dit geldt voor:

 1. Het afleveren van de auto op dezelfde dag;
 2. Transport dat moet worden ingepland na 16:00 uur, bijvoorbeeld wanneer de borg (indien van toepassing) en het getekende contract na 16:00 uur binnen zijn.
  De spoedkosten bedragen €115,- exclusief BTW.

Let op:
In- en uitgifte met schade-inspectie vindt altijd plaats bij onze vestiging in Amsterdam. De kilometerstanden bij vertrek en terugkomst op de vestiging in Amsterdam zijn leidend voor het totaal aantal gereden kilometers. De auto vertrekt met een volle tank brandstof vanaf Amsterdam en dient bij inlevering weer met een volle tank te worden teruggebracht.

Kortom, de gereden transportkilometers en de brandstof tijdens het transport zijn voor rekening van de huurder.

 

Gerelateerde auto's