Mercedes CLA

Mercedes CLA

€ 1.230,00 p/m

Termijn: min. 1 maand - max. 3 maanden

Max. km's p/m: 3.000 km

Brandstof
Benzine
Bijtelling
22%
Transmissie
Automaat
Fiscale waarde
€ 54.557,00
  • Airco
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Bluetooth
  • Cruise Control
  • Isofix
  • Lane assist
  • USB C
  • Mercedes heeft een widescreen

Ultiem comfort en veiligheid: de Mercedes CLA

De Mercedes CLA zet een nieuwe standaard in comfort en veiligheid op de weg. Met geavanceerde functies zoals Cruise Control en Lane Assist, biedt dit model een rijervaring die niet alleen ontspannen is, maar ook veiliger voor iedereen aan boord. Het Isofix-systeem garandeert dat zelfs de jongste passagiers veilig en stevig zitten, terwijl de slimme cruise control zich aanpast aan de verkeersomstandigheden. Rijd met vertrouwen en ervaar het verschil in een Mercedes CLA.

Innovatieve technologie: het widescreen dashboard

Het hart van de Mercedes CLA is haar indrukwekkende widescreen dashboard. Deze geavanceerde display verhoogt niet alleen het rijgenot, maar biedt ook een intuïtieve interactie met zowel het navigatiesysteem als multimediafuncties. De naadloze integratie van technologie in het widescreen dashboard zorgt ervoor dat alle belangrijke functies binnen handbereik zijn, waardoor u volledige controle houdt tijdens het rijden.

Een stap vooruit in design

Mercedes staat bekend om zijn voortreffelijk design en de CLA is geen uitzondering. Het stijlvolle, aerodynamische silhouet snijdt soepel door de lucht, wat bijdraagt aan zowel de prestaties als de efficiëntie van de auto. De elegante lijnen en luxe afwerkingen maken van de CLA een echte kopdraaier, perfect voor wie esthetiek even hoog in het vaandel draagt als functionaliteit.

 

Veelgestelde vragen

Ons wagenpark

Wij beschikken over een eigen wagenpark. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen we snel schakelen en je direct van een auto voorzien. Bovendien heb je ruime keuze uit verschillende modellen, kleuren, opties en meer. Al onze auto’s uitgerust met een navigatiesysteem en/of Apple CarPlay en Android Auto.

Staat het model dat jij wil shortleasen niet tussen het aanbod, dan kun je contact met ons opnemen en gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Gerelateerde auto's