Mercedes CLA

Mercedes CLA

€ 1.230,00 p/m

Termijn: min. 1 maand - max. 3 maanden

Max. km's p/m: 3.000 km

Brandstof
Benzine
Bijtelling
22%
Transmissie
Automaat
Fiscale waarde
€ 54.557,00
 • Airco
 • Apple CarPlay en Android Auto
 • Bluetooth
 • Cruise Control
 • Isofix
 • Lane assist
 • USB C
 • Mercedes heeft een widescreen

Ultiem comfort en veiligheid: de Mercedes CLA

De Mercedes CLA zet een nieuwe standaard in comfort en veiligheid op de weg. Met geavanceerde functies zoals Cruise Control en Lane Assist, biedt dit model een rijervaring die niet alleen ontspannen is, maar ook veiliger voor iedereen aan boord. Het Isofix-systeem garandeert dat zelfs de jongste passagiers veilig en stevig zitten, terwijl de slimme cruise control zich aanpast aan de verkeersomstandigheden. Rijd met vertrouwen en ervaar het verschil in een Mercedes CLA.

Innovatieve technologie: het widescreen dashboard

Het hart van de Mercedes CLA is haar indrukwekkende widescreen dashboard. Deze geavanceerde display verhoogt niet alleen het rijgenot, maar biedt ook een intuïtieve interactie met zowel het navigatiesysteem als multimediafuncties. De naadloze integratie van technologie in het widescreen dashboard zorgt ervoor dat alle belangrijke functies binnen handbereik zijn, waardoor u volledige controle houdt tijdens het rijden.

Een stap vooruit in design

Mercedes staat bekend om zijn voortreffelijk design en de CLA is geen uitzondering. Het stijlvolle, aerodynamische silhouet snijdt soepel door de lucht, wat bijdraagt aan zowel de prestaties als de efficiëntie van de auto. De elegante lijnen en luxe afwerkingen maken van de CLA een echte kopdraaier, perfect voor wie esthetiek even hoog in het vaandel draagt als functionaliteit.

 

Veelgestelde vragen

Wat is jullie noodnummer?

Heeft u schade aan de auto, is de auto gestolen etc.? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze mobiliteitsservice op 020 – 218 4243.  Zij zullen u dan verder helpen, maar u dient alsnog de schade uiterlijk binnen 24 uur via email: schade@enterpriseshortlease.nl bij ons te melden.

Wat doe ik bij onderhoud?

Geeft uw auto aan onderhoud nodig te hebben?
Wij vragen u dringend eerst contact met ons op te nemen via 020 – 218 4243 of per email: info@enterpriseshortlease.nl  Graag wijzen wij u dan de weg om het onderhoud zo snel mogelijk voor u te plannen.

Wanneer je een afspraak voor een onderhoudsbeurt maakt, vragen we je altijd direct te vermelden dat de auto van ons is. Zo kunnen we de onderhoudstijd tot een minimum beperken, zodat je snel weer op pad kunt.

Houd er rekening mee dat vervangend vervoer standaard de eerste 24 uur niet in je contract zit. Vaak kan de onderhoudsbeurt echter binnen 1,5 uur worden uitgevoerd. Als je deze tijd graag wilt benutten om te werken, kun je gebruikmaken van een business-hoek die uiteraard voorzien is van WIFI.

Wat te doen bij schade?

Heb je schade aan de auto?

Meld dit dan direct, uiterlijk binnen 24 uur, via e-mail naar schade@enterpriseshortlease.nl. Het volledig ingevulde schadeformulier en foto’s ontvangen we graag binnen 48 uur op ons correspondentieadres in Amsterdam of Maastricht, of ingescand per e-mail.

Je kunt ook de app MobielSchadeMelden downloaden voor iOS en Android. Binnen de app kun je de schade invullen en meteen foto’s toevoegen. Aan het einde kun je alles ondertekenen en doorsturen via e-mail.

Kun je als gevolg van de schade niet verder rijden? Neem dan 24/7 contact op met onze mobiliteitsservice via 020 – 218 4243. Zij zullen je verder helpen, maar je dient de schade alsnog uiterlijk binnen 24 uur via e-mail te melden op schade@enterpriseshortlease.nl.

Let op! Schade door nalatigheid of onzorgvuldig gebruik van de shortlease auto is voor rekening van de bestuurder en ter beoordeling van Enterprise Shortlease. Dit omvat onder andere het niet tijdig controleren van vloeistoffen, het tanken van de verkeerde brandstof, het niet volgen van het instructieboekje van de autoleverancier, en het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs.

Voor reguliere schades brengen wij per gebeurtenis een eigen risico in rekening van € 250,- voor personenauto’s en € 350,- voor bestelauto’s en personenbussen. Voor bovenhoofdse schades geldt een eigen risico van € 5.000,-.

Hoeveel bedraagt het eigen risico?

Voor niet-verhaalbare schade hanteren wij per gebeurtenis standaard een eigen risico van:

 • € 250,- voor personenauto’s

Aanvullingen bij een niet-verhaalbaar eigen risico:

Ruitschade:

 • Bij een sterretje in de voorruit rekenen wij €75,- eigen risico.
 • Voor het vervangen van een voorruit, vanwege een barst of een niet-repareerbare ster, bedraagt het eigen risico €350,-.

Bandschade:

 • Bij een lekke band proberen we deze eerst te repareren. De werkelijke kosten worden doorbelast, met een maximum ter hoogte van je eigen risico.
 • Als een band niet te repareren is, wordt deze vervangen. Hiervoor wordt maximaal je eigen risico doorbelast.

Afwijkende schade/eigen risico:

 • Als de bestuurder jonger is dan 24 jaar, kunnen wij het eigen risico verhogen naar €500,- (geel kenteken) en €700,- (grijs kenteken).
 • Voor bovenhoofdse schades (bijvoorbeeld een bakwagen tegen/onder een viaduct) geldt een eigen risico van €5.000,-.

Indien je binnen één jaar na de eerste schade een extra niet-verhaalbare schade hebt, kan Enterprise Shortlease de volgende staffel voor de hoogte van het eigen risico hanteren:

Hoogte van het eigen risico binnen 1 jaar.
Geel-kentekenGrijs-kenteken
1e schade€250,-€350,-
2e schade€500,-€700,-
3e schade€750,-€1050,-

Bij de derde niet-verhaalbare schade binnen één jaar behouden wij het recht om de overeenkomst per direct te ontbinden.

Let op! Schade door nalatigheid of onzorgvuldig gebruik van de shortlease auto is voor rekening van de bestuurder en wordt beoordeeld door Enterprise Shortlease. Dit omvat het niet tijdig controleren van vloeistoffen, het tanken van verkeerde brandstof, het niet volgen van het instructieboekje van de autoleverancier, en het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs.

Wat als er schade aan het voertuig is bij aflevering?

Bij de aflevering is het belangrijk om samen met de chauffeur de staat van je shortlease auto te controleren en te vergelijken met het afgifteformulier. Meld eventuele niet geregistreerde schades direct, voordat je de auto in gebruik neemt. Dit kun je doen door ons te mailen op schade@enterpriseshortlease.nl, met daarbij de foto’s van de schade. Voor schades die later worden ontdekt, wordt het eigen risico in rekening gebracht.

 

Gerelateerde auto's